Anespa DX

Anespa DX
spa-ul tău acasă

Acesta transformă apa de la robinet în timp real în apă termală ionizată cu minerale, ușor alcalină (pH 6.8 – 7.5). Echipat cu un nou tip de filtru ceramic înlătură 100% clorul și alte substanțe dăunătoare din apă și adaugă minerale sănătoase pentru piele și păr.

Bucurați-vă de o experiența de primăvară caldă cu Anespa DX! Cu un flux abundent de apă mineralizată și un cap de duș cu masaj relaxant, baia se poate transforma instantaneu într-o oază de relaxare. Generează minerale ionizate pentru dușul sau baia de acasă.

Caracteristici Anespa

Bucurați-vă de o experiența unică cu noul sistem Anespa DX care transformă în timp real dușul sau baia dumneavoastră într-un resort natural cu apă termală.

Filtrele ANESPA conțin ingrediente atent selecționate benefice pielii, precum „tufa”, o piatră minerală realizată prin precipitarea carbonatului de calciu și solidificarea acestuia. „Tufa” este un mineral ce se găsește în unele dintre cele mai vechi izvoare cu apă termală din Japonia.

Cartușul de purificare al apei

Turmalina sau turmalinul este un cristal semiprețios cu o structură chimică variabilă, un silicat complex de aluminiu și bor. Caracteristica turmalinei este aceea de a activa apa prin folosirea efectului de ion negativ. Aceasta îndepărtează toate impuritățile, precum compușii organici cu ajutorul fibrei de carbon activ transformând apa de la robinet în apă de bună calitate și îmbunătățește astfel eficiența bilelor ceramice.

Magnetul tip neodim – fier – bor

Magnet cunoscut și sub numele de „neodymium” este unul dintre magneții care conține un metal din categoria pământurilor rare care depășește forța coercitivă și produsul energetic al oricărui magnet cunoscut până în prezent. Din acest motiv, acest produs reprezintă generația inovativă a magneților ce au la bază metale rare. Acest magnet de înaltă calitate poate descompune moleculele de apă în grupuri mai mici pentru a activa apa (micro-clustering). Totodată, ajută la o mai bună și rapidă absorbție a mineralelor.

Filtrul ceramic

Filtrul conține un strat de ceramică de aproximativ trei ori mai mare decât al altor produse convenționale. Acesta conține bile ceramice care generează ioni negativi, producând efectul de relaxare și impiedicând oxidarea.

Preț Anespa DX

Prețul aparatului Anespa DX este de 2 200 euro + TVA.

Prețul este același la nivel mondial, dar diferă moneda de achiziție.

Contactează-ne
Dacă doriți să achiziționați aparatul Anespa DX, noi vă ajutăm să completați toate formularele necesare.