De peste patru decenii, compania japoneză Enagic International a fost producător de top al instalațiilor ionizatoare de apă alcalină și al mașinilor de filtrare a apei.

Despre noi

De peste patru decenii, compania japoneză Enagic International a fost producător de top al instalațiilor ionizatoare de apă alcalină și al mașinilor de filtrare a apei. Enagic aprovizionează spitale și zeci de mii de restaurante cu ionizatoare alcaline industriale. Aparatele de apă Kangen sunt, de asemenea, folosite în milioane de case din întreaga lume pentru a transforma apa de la robinet în apă pură, sănătoasă și alcalină.

Compania Enagic pune accentul pe caracterul personal al modelului de marketing care utilizează distribuitori independenți, fiind astfel cel mai bun mod de a face apa alcalină Kangen cunoscută. Motivul pentru care această metodă funcționează atât de bine este acela că doar cei care au folosit apa Kangen și s-au bucurat de beneficiile acesteia le pot împărtăși din experiența lor altor potențiali utilizatori.

Certificări

Enagic International este certificata ISO 9001, ISO 14001 și ISO 13485 pentru managementul calității și managementul de mediu, cu Sigiliul de Aur de catre Asociația de calitate pentru certificarea produselor și este membru al prestigioasei Asociații de vânzări directe.

Ionizatoarele de apa Kangen sunt certificate ca si aparate medicale
de catre Ministerul Sănătății din Japonia!

Viziunea Enagic

“Enagic va sarbatorit in 2019 a 45-a aniversare in calitate de producator specializat de inalta calitate in sistemul de generare a apei ionizate.

In 2012 s-a deschis sediul si service-ul din Romania.

In momentul de fata angajamentul companiei Enagic este de a realiza o revolutie in materie de sanatate adevarata in forma de sanatate fizica, economica si sanatate mintala- sustinuta de mii de oameni din intreaga lume.

Corpul uman este este compus din 70% apa. Nu este o exagerare sa spunem ca “baza vitalitatii si a vietii lungi este apa”.

Enagic ofera o apa sigura care poate fi utilizata cu incredere pentru beneficii ale sanatatii cum ar fi frumusete sau pentru gatit si igiena.

Enagic este un sistem integrat de dezvoltare, productie, vanzare si service a tehnologiei ionizarii alcaline. In prezent, ca societate continua sa evolueze, o tema majora a companiei fiind utilizarea activa a “Kangen” si de apa acida in lupta impotriva imbatranirii.

Asa cum informatia tehnologiei continua sa evalueze am intrat in era “marketingului tehnologiei umane” . “Vitalitatea pietei acum depinde de o fuziune de inalta tehnologie si de relatia personala dintre fiintele umane. Enagic are o retea internationala de birouri si numerosi distribuitori din intreaga lume pentru a raspandi cuvantul “apa si sanatate” in timp ce construim o companie globala cu operatiuni in intreaga lume.”

Hironari Oshiro
Presedinte & CEO Enagic USA, Inc