Leveluk Kangen 8

Leveluk Kangen 8
pe scurt K8

Se deosebește de celelalte aparate prin cele 8 plăci de electroliză, 8 limbi străine, 8 tipuri de ștechere, pomparea automată a apei, ceas pe ecranul LCD, filtru inteligent cu resetare automată la schimbare, instrucțiuni de curățare enumerate pe ecran și ecranul LCD tactil de dimensiuni mărite.

Este compact și ușor de instalat. Acesta transformă în timp real apa de la robinet în cea mai sănătoasă apă, ideală pentru stabilizarea echilibrului corespunzător al pH-ului din organism. Este ușor de utilizat și convenabil ca preț având în vedere rezultatele obținute.

Se deosebește în mod fundamental de alte aparate disponibile pe piață și este recunoscut ca și echipament medical. Aparatele companiei japoneze Enagic, producătorul acestor inovatoare aparate, se găsesc în majoritatea spitalelor din Japonia.

Caracteristici Leveluk Kangen 8

Ca rezultat al procesului de electroliză poate crea cinci categorii de apă în funcție de pH-ul selectat, fiecare având multiple utilizări în viața de zi cu zi.

Instalarea și curățarea sistemului Leveluk

Celeritatea procedeului de electroliză și intensitatea cu care acesta se realizează se datorează celor 8 electrozi din titan cu care este prevăzut acest aparat de alcalinizare și ionizare a apei conceput de către compania Enagic.

Ecranul LCD, de dimensiuni mai mari decât anterioarele aparate, aduce un plus de rafinament și inovație, având totodată calitatea de ecran tactil ce îi conferă o mai bună acuritate funcțională.

Preț Kangen 8

Prețul aparatului Leveluk K8 este de 3 660 euro + TVA. Prețul este același la nivel mondial, însă diferă moneda de achiziție.

Contactează-ne
Dacă doriți să achiziționați aparatul Kangen 8 noi vă ajutăm să completați toate formularele necesare.