Leveluk R

Leveluk R
pentru persoane singure sau cupluri

Sistemul de purificare, ionizare și alcalinizare a apei, Leveluk R este echilibrul perfect dintre buget și calitate. Este recomandat persoanelor singure sau cuplurilor. Familiile ar trebui să ia în considerare unul dintre modele Leveluk SD-501, Leveluk SD-501 Platinum, Levelul K8.

Este compact și usor de instalat. Acesta transformă apa de la robinet în timp real în cea mai sănătoasă apă existentă și este perfectă pentru stabilizarea echilibrului corespunzător al pH-ului din organism. Este ușor de folosit și convenabil ca preț având în vedere rezultatele obținute.

Se deosebește în mod fundamental de alte aparate disponibile pe piață și este recunoscut ca și echipament medical. Aparatele companiei japoneze Enagic, producătorul acestor inovatoare aparate, se găsesc în majoritatea spitalelor din Japonia.

Caracteristici Leveluk R

Ca rezultat al procesului de electroliză poate crea cinci categorii de apă în funcție de pH-ul selectat, fiecare având multiple utilizări în viața de zi cu zi.

Instalarea și curățarea sistemului Leveluk

Celula electrolitică este echipată cu trei electrozi din titan, grupați în mod compact.

Veți fi anunțați printr-un ecran cu cristale lichide LCD, iar o voce clară și bine conturată vă îndrumă și vă informează în legătură cu tipul de apă produsă și alte informații necesare.

Este foarte ușor de folosit, deoarece printr-o simplă apăsare de buton veți închide și deschide aparatul ori veți alege tipul de apă pe care doriți să îl obțineți.

Preț Leveluk R

Prețul aparatului Leveluk R este de 1 600 euro + TVA. Prețul este același la nivel mondial, dar diferă moneda de achiziție.

Contactează-ne
Dacă doriți să achiziționați aparatul Leveluk R noi vă ajutăm să completați toate formularele necesare.