Alte Produse

ADITIV DE CALCIU

Supliment de Calciu de la Enagic Inc. pentru aparatele de ionizat apa.

BATERIE CHIUVETĂ BRUMA LEAF

Baterie sanitară Bruma pentru chiuvetă, care se conecteze direct la aparatele de ionizat apa Enagic Inc. Modele compatibile: LeveLuk SD501, LeveLuk K8, LeveLuk JRII, LeveLuk SD501 Platinum, LeveLuk R.

Broșura Apa Kangen

Broșura informativă în limba română despre Apa Kangen. Conține date științifice despre alcalinitatea, antioxidarea și micro-structura apei, dar și studii despre efectele apei asupra organismului uman și tratamente cu ajutorul aparatelor de ionizat apa de la Enagic Inc.

Cartea Enzima Întineririi

Cartea „Enzima întineririi. Inversarea procesului de îmbătrânire, revitalizarea celulelor, refacerea vigorii corporale.” – dr. Hiromi Shinya își prezintă teoria enzimelor sursa și modul în care acestea influențează longevitatea.

Cartea Enzima Miracol

Cartea „Enzima miracol. Cum să ajungi sănătos la 100 de ani” scrisă de Dr. Hiromi Shinya. Enzimele sunt cheia sănătații tale. Află de ce! Urmând recomandările doctorului Shinya vom scădea în greutate, vom fi în formă, vom economisii bani și ne vom bucura de o viață îndelungată și sănătoasă.

Cartea Secretele Întineririi

Cartea „Secretele întineririi” – Sang Whang

Atunci când ne gândim la „sănătate“, de fapt spunem „dietă si exerciții fizice“, care ajută organismul să elimine substanțele reziduale, dar nu sunt întotdeauna uțor de realizat și eficiente.

Filtru F8 Leveluk K8

Filtru F8 Enagic pentru sistemele de alcalinizare și ionizare a apei Kangen. 

Filtrul este compatibil cu aparatul de ionizat apă:

– Leveluk K8

Este foarte important să schimbăm filtrul când aparatul ne afișează pe ecran mesajul specific.

Intervalul de înlocuire pentru filtru, recomandat de Enagic: aproximativ 6-12 luni, 10.000-12.000 litri de apă (în funcție de calitatea apei).

Filtru High Grade (HG-N)

Filtru HG-N Enagic pentru sistemele de alcalinizare și ionizare a apei Kangen.

Filtrul este compatibil cu modelele de aparat:

– Leveluk SD501
– Leveluk SD501 Platinum
– Leveluk JRII
– Leveluk R
– Leveluk SD501U
– Leveluk SUPER 501

Este foarte important să schimbăm filtrul când aparatul ne afișează pe ecran mesajul specific.

Intervalul de înlocuire pentru filtru recomandat de Enagic: aproximativ 6-12 luni, 10.000-12.000 litri de apă (în funcție de calitatea apei).

Recipient Apă Kangen – 2 L

Recipient de 2 litri ideal pentru transportul de apă acidă, puternic acidă (2,5 pH) și apa super alcalină de 11,5 pH.
Culoare recipient: negru.

Sistem Dublu de Prefiltrare apă cu Carbune activ

Filtrează microparticule, elimină mirosurile urâte, clorul din apă și alte substanțe organice, îndepărtează pesticidele și insecticidele, etc.

Uz casnic: microfiltrează și tratează apa potabilă.
Uz industrial: tratament anticlor în industria alimentară, chimică și farmaceutică.

MENTENANȚA: a se spală la fiecare 3 luni
CONDIȚII DE FUNCȚIONARE: maxim 45°C.

Soluție salină pentru Electroliza (1 Buc.)

Soluția menține nivelul optim de electroliză.
Un flacon are 400 de ml.

Se folosește pentru prepararea apei dezinfectant (super acidă) cu 2.5 pH și a apei „detergent” (super alcalină) cu 11.5 pH.

Sticlă Apă Kangen – Alcalină– 1 L

Sticlă Mov de la Enagic este concepută din plastic special, fără BPA (Bisphenol A – produs chimic găsit în plasticul obișnuit).
Acest material acționează asupra conținutului sticlei, iar apa alcalină Kangen își va păstra proprietățile excelent în interior ei.

Sticlă Apă Kangen – Alcalina – 550 Ml

Sticla Kangen de 550 ml este un produs nou marca Enagic Inc. care își propune să schimbe piața de recipiente de apă reutilizabile, aducând un plus de rafinament și comoditate sticlelor pe care le folosim.

Enagic a produs aceste sticle datorită cerințelor pe care oamenii le au pentru sticlele de apă. Astfel a fost produs recipientul de Apă Kangen 550 Ml, fabricat cu atenție la detalii, din sticlă, cu o formă ergonomică ideală pentru a ține sticla în mâna cu ușurință, dar și cu un fund de cauciuc – antiderapant.

Fabricat în Europa.

Sticlă cu pompiță – Neagră – 500 ml

Sticla cu pompiță 500 ml de culoare neagră este concepută special pentru păstrarea și pulverizarea apei dezinfectant cu pH 2.5 (apă acidă tare), dar și pentru curățarea mâinilor.

Sticlă spray – Neagră – 500 ml

Sticla Spray cu pulverizator 500 ml de culoare neagră este concepută special pentru păstrarea și pulverizarea apei dezinfectant cu pH 2.5 (apă acidă tare).

Sticlă spray pentru Apa acidă – 30 ml

Sticla cu pulverizator de 30 ml, de culoare neagră, este concepută special pentru păstrarea și pulverizarea apei super acide (acidă tare) cu pH 2.5.

Sticlă spray pentru Apă Beauty – 30 ml

Sticlă cu pulverizator de 30 ml, de culoare albastră, este concepută special pentru păstrarea și pulverizarea apei de frumusețe cu pH 5.5 (apă acidă Kangen).

Tester pH

pH Tester de la Enagic Inc.
O sticluță conține 10 ml de substanță.
Se folosește pentru a stabili nivelul de pH al apei (acidă, neutră sau alcalină).

Contactează-ne